Schrijvende man
Betaalt u ook te veel voor uw administratie?
Afspraak maken?

Wat wij voor u kunnen betekenen

Fiscaal advies

Wanneer het gaat om belastingen wil bijna iedere ondernemer, minder belasting betalen, belastingbetaling voorkomen en risico's beperken. Wij begeleiden u hierbij door middel van adviezen maar ook praktische hulp bij het realiseren van uw doelstellingen. Wij zullen u proactief adviseren en begeleiden.

Meer lezen

Financiële planing

Steeds meer mensen raken overtuigd van het belang van een goede Financiële Planning. Door alle financiële zaken op een rij te zetten van salaris en pensioen tot hypotheek en belastingen, krijgen ze een goed zicht op hun voorzieningen voor de toekomst. En wordt ook duidelijk waar ze eventueel actie moeten ondernemen om met meerdere scenario’s rekening te kunnen houden.

Meer lezen

Meiresonne Fiscaal Advies B.V.

Waarom voor ons kiezen?

Uw financiële en fiscale zaken zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen dat deze tijdig bij de juiste instanties worden aangeleverd. Wij doen het precies. Wij geven uw koers aan, zonder dat wij deze voor u bepalen. Zo begeleiden wij startende ondernemers en verzorgen pre-audits voor onze klanten. Daarnaast verstrekken wij fiscale adviezen en gaan wij een stap verder (omzetting in de B.V., herstructureringen etc.).
Daarmee zijn wij uw administratie- en advieskantoor in West Brabant. Ook voor Financiële planning bent u bij ons aan het juiste adres. In een complexer wordende financiële wereld, is een duidelijk toekomstplan een geruststellende gedachte. Wij zijn u hierbij graag behulpzaam.

Wij zijn een no nonsense  administratie- en belastingadvieskantoor. De adviseur als dienstverlener, in plaats van dienstverlanger. Daarbij vinden wij dat het persoonlijke contact daar niet onder mag lijden, maar juist toonaangevend is. Gezien onze sterk groeiende onderneming, vinden onze klanten dat ook.
Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) en de Federatie van Financiële Planners (FFP),  heeft u de zekerheid dat de kennis van uw adviseur up-to-date is en dat zijn of haar adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied.