Euro's
Heeft u fiscaal advies nodig?
Afspraak maken?

Fiscaal advies

Wanneer het gaat om belastingen wil bijna iedere ondernemer, minder belasting betalen, belastingbetaling voorkomen en risico's beperken. Wij begeleiden u hierbij door middel van adviezen maar ook praktische hulp bij het realiseren van uw doelstellingen. Wij zullen u proactief adviseren en begeleiden.

Fiscaal advies

Nieuwe wetsontwikkelingen en rechtspraak wordt door ons omgezet naar een praktisch advies waar de ondernemer direct zijn of haar voordeel mee doet. Daarnaast kennen wij alle ins en outs van de ondernemingen van onze klanten. Wij weten daarom wat er speelt binnen de onderneming en binnen de branche. Door met onze klanten vooruit te kijken, signaleren we kansen die wij adequaat benutten. Ook ons netwerk, van fiscaal specialisten, notarissen, advocaten, maar ook de Belastingdienst, draagt hier aan bij.

Fiscale procedures

Hebt u een dispuut met de belastingdienst en biedt het overleg niet tot een bevredigende oplossing, dan vertegenwoordigen wij u op in de fiscale procedure door middel van bezwaar en beroep. Wij doen dit met open vizier zonder te verzanden in persoonlijke conflicten met de Belastingdienst. Wij houden ons daarbij altijd aan onze persoonlijke en beroepsethiek. Wilt u daar meer over weten: lees onze visie en missie.

Second Opinions

Hebt u een conflict met uw werkgever of met uw administrateur/adviseur? Zijn er onduidelijkheden over verstrekte fiscale adviezen? In veel gevallen is het vertrouwen in de dienstverlener verdwenen. Wij verzorgen second opinions, waarin wij helder en persoonlijk onze mening met u delen. Wij doen dit discreet en geven u tips, advies en handvatten waarmee u verder kunt.

Register Belasting (RB)-kantoor Meiresonne Fiscaal Advies B.V.

Sinds 3 juli 2018 is Meiresonne Fiscaal Advies B.V. formeel erkend als RB-kantoor door het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb.