Dame aan bureau 2
Vertrouwt u ons uw boekhouding toe?
Maak dan nu een afspraak

Visie

Missie

Het is onze visie om ondernemingen, ondernemers en particulieren allereerst het financiële inzicht te geven, dat nodig is om in een snel veranderende wereld een financiële stabiele basis te creëren. Doordat wij onze klanten daarbij persoonlijk willen kennen, kunnen wij vervolgens  in een open dialoog keuzemogelijkheden aanreiken, waardoor zij zelfstandig en bewust keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst. Op die manier streven wij voor onze klanten financiële onafhankelijkheid na.

Het is onze missie om in kleine, goed opgeleide, kritische teams, onze klanten te bedienen. Massaliteit is aan onze adviezen niet besteed. Wij voorzien in de toenemende vraag om persoonlijk en voor langere tijd verbonden te zijn aan onze klanten.

Wij voelen ons sociaal verbonden met onze klanten en zijn trouw aan onze omgeving waarin wij ons werk uitvoeren.

Wij komen onze afspraken na.

Wij geloven in succes door eerlijkheid, oprechtheid, hard werken en inspiratie. Onze klanten staan daarbij centraal, omdat anders de inspiratie ontbreekt. Dit betekent dat wij respect hebben voor onze klanten en opdrachtgevers, maar ook voor de overheid waarmee- indien noodzakelijk - discussies worden gevoerd.

In alle gevallen staat het belang van de klant voorop. Uiteraard mag dat geen strijd opleveren met onze integriteit en onafhankelijkheid. Het doel is om door middel van deze aanpak de fiscale en financiële wensen van onze klanten mede kunnen vormgeven.